LEDIGA JOBB

Signal & Andersson är ett modernt familjeföretag i femte generationen som tillverkar traditionella charkuteriprodukter. Resan fram till dagens verksamhet tog sin början år 1906 i August Larssons salustånd i gamla Basar Alliance vid Kungstorget i Göteborg. Nu huserar vi, sedan 2009, i toppmoderna lokaler i Göteborg anpassade för att tillverka klassiska charkuterivaror. Under 2014/2015 har vi även byggt ut vår fabrik i Sisjön för att ytterligare befästa vår position på marknaden. Signal & Andersson har de senaste åren gjort en mycket framgångsrik resa och ökat sin omsättning avsevärt från år till år. Företaget har blivit flerfaldigt belönat i Chark-SM och har varit Gasell-företag ett flertal år i rad. Företaget har ca 120 anställda och omsätter mer än 350 miljoner kronor.

Företaget har i dagsläget ett stort utbud av produkter och levererar både till restaurang & storhushåll samt dagligvaruhandeln.

SÄLJARE FOODSERVICE I STOCKHOLM

Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet tillväxtföretag med högt tempo tillsammans med härliga kollegor. Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?

Vi söker dig med kockutbildning och ett brinnande matintresse och som har några års erfarenhet från B2B-försäljning med goda resultat. Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som uppstår. Du har erfarenheter från våra kunders miljö inom restaurang/storkök eller HORECA. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Beskrivning

Ditt huvudsakliga mål är att öka Signal & Anderssons lönsamhet och tillväxt på nya och befintliga kunder i ditt distrikt, region öst med sin bas i Stockholm. I distriktet skapar du efterfrågan på våra produkter hos privata- och offentliga kunder samt grossister.

Du utgår från hemmet. Du planerar och besöker kunder i distriktet, presenterar och säljer våra varor. Deltar på grossistmässor, fack- och branschmässor samt event och konferenser. Du genomför provluncher och inspirationsmatlagning hos kunder och grossister, följer upp upphandlingar och avtal. Du rapporterar till försäljningschefen.

Profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse för matlagning och B2B-försäljning och ett driv att utvecklas. Som person är du social, utåtriktad och självgående. Dessutom är du ansvarstagande och kan på ett självständigt sätt hantera dina arbetsuppgifter. Du som söker rollen bör uppfylla följande:

  • Kockutbildning
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Goda datorkunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse. Tjänsten är heltidstjänst.

För mer information och ansökan:

Tycker du att detta låter som din nästa utmaning? Sök då tjänsten redan idag.

Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Petra Tranberg, HR-chef, 070-388 69 60. Ansökan med CV och personligt brev skickar du till petra.tranberg@signal-andersson.com. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 28:e februari.

Välkommen med din ansökan!