LEDIGA JOBB

Signal & Andersson är ett modernt familjeföretag i femte generationen som tillverkar traditionella charkuteriprodukter. Resan fram till dagens verksamhet tog sin början år 1906 i August Larssons salustånd i gamla Basar Alliance vid Kungstorget i Göteborg. Nu huserar vi, sedan 2009, i toppmoderna lokaler i Göteborg anpassade för att tillverka klassiska charkuterivaror. Under 2014/2015 har vi även byggt ut vår fabrik i Sisjön för att ytterligare befästa vår position på marknaden. Signal & Andersson har de senaste åren gjort en mycket framgångsrik resa och ökat sin omsättning avsevärt från år till år. Företaget har blivit flerfaldigt belönat i Chark-SM och har varit Gasell-företag ett flertal år i rad. Företaget har ca 120 anställda och omsätter mer än 350 miljoner kronor.

Företaget har i dagsläget ett stort utbud av produkter och levererar både till restaurang & storhushåll samt dagligvaruhandeln.

För tillfället har vi inga lediga tjänster. Men vi är alltid öppna för ansökningar från duktig personal. Välkommen med din spontanansökan med CV och personligt brev till personal@signal-andersson.com.