Signal & Andersson har blivit svensk mästare Chark-SM

SVENSKA MÄSTARE I JULSKINKA

Juryns motivering:

”Julskinkan har ett karaktäristiskt utseende och form. Skinkan har en traditionell uppskattad konsistens och mycket god smak, med en bra balans mellan sötma och sälta. Juryn ser fram emot årets julbord med denna skinka i högsätet.”

Art.nr. 7436

SVENSKA MÄSTARE I TRADITIONELL CHARK

Juryns motivering:

”Saftigt marmorerat sidfläsk med balanserad sälta som vid stekning ger fin stekyta och mört slutresultat.”

Art.nr. 2828

SVENSKA MÄSTARE I FÄRSKKORV

Juryns motivering:

”En mycket elegant färskkorv! Distinkt men ytterst välbalanserad kryddblandning där både vitlök och timjan får smaklökarna att sjunga!”

Art.nr. 7907

Den 27 oktober avgjordes Chark-SM, det elfte i ordningen. 40 experter i juryn har smakat, diskuterat, bedömt och valt ut charkuterier som är bäst i Sverige. Över 70 företag, 650 tävlande produkter i 18 kategorier. Med en svensk Mästare i varje kategori är vi på Signal & Andersson fantastiskt glada!