Logo för Gårdsmärkt

Vi är stolta över att kunna presentera vårt nya gårdsmärkta koncept! En kvalitetsmärkning där principen om ett kretslopp mellan djuromsorg och hållbarhet är central och där det ställs höga krav på såväl smak som produktion. Det innebär att Gårdsmärkts kött är från svenska gårdar med en kravspecifikation långt över svensk lagstiftning när det gäller djurproduktion och att ett miljöansvar präglat hela tillverkningskedjan av produkter. På www.gardsmarkt.se kan du läsa om hur Gårdsmärkt jobbar efter tre grundprinciper; ursprung, hållbarhet och djuromsorg.

Denna jul har vi tagit fram fyra gårdsmärkta julfavoriter! Vår julskinka kokt enligt traditionellt recept med en balanserad smak av både sötma och sälta, finns både som hel och skivad. Prinskorv för den kräsne med naturskinn för det rätta knäppet och våra möra neutralt sous-vide kokta revben.

Julskinka Kokt, Hel – Art.nr. 7436

Julskinka Kokt, Skivad – Art.nr.7437

Prinskorv med naturskinn, klippt – Art.nr. 17014

Revben, Sous-vide. Art. nr. 9130