Tillsammans för en godare jul. Vi på Signal & Andersson stöttar Göteborgs kyrkliga stadsmission för nionde året i rad med produkter till deras julbord. Så att de mest behövande och utsatta ska få känna värme och gemenskap kring ett riktigt julbord.

Göteborgs kyrkliga stadsmission hjälper utsatta medmänniskor och tillgodoser bland annat de mest grundläggande behoven så som mat för dagen, varma kläder och en säng att sova på. Vi på Signal & Andersson stöttar Göteborgs Kyrkliga Stadsmission för nionde året i rad med produkter till deras julbord. Så att de mest utsatta och behövande ska få känna värme och gemenskap kring ett riktigt julbord.

Vill du också hjälpa till att förändra julen för utsatta personer? På deras hemsida https://www.stadsmissionen.org/ hittar du all information om hur du kan bidra.

Tillsammans kan vi göra skillnad!