I år har det varit full fart i “tomteverkstan” hos oss på Signal & Andersson och vi är glada över att kunna presentera två nya Gårdsmärkta julartiklar i samarbete med välkända mästerkocken Håkan Thörnström.

Tillsammans med Håkan lanserar vi Thörnströms Gårdsmärkta revben med Thörnströms glaze och Thörnströms Gårdsmärkta kokta julskinka med Thörnströms griljering.

Håkan Thörnströms gårdsmärkta revben är sous-vide kokta med Thörnströms egna mustiga glaze smaksatt med bland annat äpple, mörk sirap, vitlök och timjan. Revben kommer förpackade i ett exklusivt nät med Thörnströms egen glaze i påse med tillagningsanvisning.

Håkan Thörnströms julskinka är kokt med perfekt balanserad sälta och med Thörnströms egna griljering med smak av senap och undertoner av äpple. Julskinkan kommer i ett exklusivt svart nät och förses med gördel-etikett. Thörnströms griljering ligger i påse med tillagningsinstruktion.

Håkan är en välkänd mästerkock som bland annat stått bakom Nobelmiddagen, varit en del av Svenska kocklandslaget, vunnit Kockarnas kamp och drivit Michelin-restaurang. Produkterna har vår svenska kvalitetsmärkning Gårdsmärkt vilket innebär att köttråvaran kommer från noga utvalda svenska gårdar med full spårbarhet på gårdsnivå och har en kravspecifikation långt över svensk lagstiftning när det gäller djurproduktion samt att ett miljöansvar präglat hela tillverkningskedjan.

Dessa produkters köttråvara kommer från Bäckens gård i Dalsland som drivs av familjen Hilmér.